Nytårs tapas menu 2025
10 retter kr. 350,-
Snacks til Kongens nytårstale
Grand cru koldrøget laks, hjemmesyltet perleløg, dild mayo serveret i butterdejsform og grønt
Skinkeinderlår fra Krastrupsøggard, med hjemmelavet æggestand, mayo og frisk purløg, serveret i smørbagt form
Hjemmeristede røget mandler
Forretter
Blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, hakket purløg og rødløg
Ovnbagt torskeloins med Skagen skinke, spinat og skaldyrsmayo
Hovedret
Røget andebryst fra Bødkeren i Nørresundby med hjemmelavet creme af friske æbler, radisser, ribs og peberrod
Carpaccio af røget okseinderlår fra Krastrupsøgaard, høvlet Arla Unika Havgus, med ristede pinjekerner og hjemmelavet pesto
Røget hjort fra Krastrupsøgaard med hjemmelavet kyllingesalat og ribs
Fyldt kalvemørbrad fra Himmerlandskød med Honning marineret Grønlangkål fra Tranum Naturbrug
Dessert
Hjemmelavet Snickers kage med bærcoulis
Smør og friskbagt brød
Vi laver eksklusivt kun 350 Nytår Tapas menuer i år. Vi tager forbehold for udsolgte menuer og leveringskapacitet da vi maksimalt kan producere 350 menuer, hvorfor der kan lukkes for bestilling tidligere.
Afhentning
Nytårsaftens dag står vi klar til udlevering af forudbestilte menuer kl. 10.00–12.00, tidspunktet for afhentning aftales ved bestilling
Vi kan desværre ikke tage individuelle hensyn og foretage ændringer i den faste menu, ligesom det ikke er muligt at ændre menuen til en vegetar version
Skinkeinderlår fra Krastrupsøggard, med hjemmelavet æggestand, mayo og frisk purløg, i smørbagt skal
Grand Cru laks koldrøget laks, hjemmesyltet perleløg, dild mayo serveret i butterdejsform og grønt
Hjemmelavet Snickers kage, karamelcreme og bærcoulis