Allergener

Oversigt over allergener og stoffer som kan forårsage allergier og intolerants.

Vi ønsker at oplyse nedenstående omkring allergener.

MUMS gør et stort arbejde med at identificere ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner for fødevareallergier. Vi kan altid oplyse om de almindelige forekomne allergener ved henvendelse til personalet eller se vores allergier folder.

Der er også mulighed for, at producenter af de kommercielle fødevarer vi bruger, ændrer varedeklarationen uden varsel, kunder med mulig fødevareallergi skal være opmærksomme på denne risiko. 

MUMS påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad købt i MUMS.

Kunder med fødevareallergi opfordres til at kontakte personalet, som vil gøre alt for at hjælpe.

Vi kan informere om almene allergener jf. nedenstående oversigt se link  eller oversigten i vores menukort

  • Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis glutenholdige produkter.
  • Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
  • Æg og produkter på basis af æg.
  • Fisk og produkter på basis af fisk.
  • Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
  • Soja og produkter på basis af soja.
  • Mælk og produkter på basis af mælk. (herunder laktose)
  • Nødder og produkter på basis af nødder.
  • Selleri og produkter på basis af selleri.
  • Sennep og produkter på basis af sennep.
  • Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø.
  • Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.